Gevulde artisjokharten

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Giet de af en dep ze goed droog.
  2. Per de knoflook uit boven een kom en voeg de Franse , 1 eetlepel citroensap, 3 eetlepels en toe en meng het tot een marinade.
  3. Voeg de toe en laat ze 1/2 uur marineren.
  4. Schep de harten af en toe goed door de marinade.
  5. Snijd de in kleine stukjes.
  6. Meng in een kom de garnalen met 1 eetlepel citroensap en de tomaatstukjes door elkaar.
  7. Verwarm de grill voor.
  8. Plaats de in een kleine lage ovenschaal en duw ze iets open.
  9. Schep het garnalenmengsel in de harten.
  10. Verkruimel de over de harten.
  11. Druppel er citroensap en over.
  12. Grill de gevulde 10 minuten zodat de kaas iets gaat kleuren.
  13. Lekker met stokbrood.
25
25
25

Variaties op Gevulde artisjokharten

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gevulde artisjokharten
VariatieAantalGang
Gevulde artisjokharten1Warm

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in geitenkaas
  • hollandse garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Gevulde artisjokharten heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Vanmorgen een blikje ARTISJOK gekocht, omdat ik het niet ken; van Perfekt, maar er staat geen recept op of iets dergelijks nu weet ik niet wat er mee te doen. Want nu ik doe er maar schoon water op e... Lees reactie
Annie 17 februari 2015

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
79 kcal
3%316 kcal
Vetten
3 g.
5%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde artisjokharten