Gevulde boterkoek

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Kneed de , boter, , en de helft van het tot een soepel deeg.
  2. Doe de helft van het deeg in een boterkoekvorm.
  3. Verdeel hierover de en bedek het met de rest van het deeg.
  4. Laat het opstijven in de koelkast.
    Verwarm de oven op 220 graden C.
  5. Bestrijk het deeg met het overgebleven en bak de boterkoek 15 minuten op 220 graden C.
  6. Zet de oven uit en laat de boterkoek nog 5 minuten in de oven staan.
25
25
25

Variaties op Gevulde boterkoek

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gevulde boterkoek
VariatieAantalGang
Gevulde boterkoek met abrikozen1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelspijs is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
266 kcal
13%3192 kcal
Vetten
12 g.
17%144 g.
Waarvan verzadigd
4 g.
23%48 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
8%24 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
1 g.
17%12 g.
Koolhydraten
21 g.
8%252 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
14 g.
16%168 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
3 mg.
0%36 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde boterkoek