Gevulde champignons
- Herkomst Nederland
- Categorie Hapjes
- Bereiden
- Kookboek van wilma03
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Maak de schoon en verwijder de steeltjes.
- Snijd de steeltjes heel fijn.
- Snijd de ook fijn.
- Bak dit samen een paar minuutjes.
- Zet dat het vuur uit.
- Snijd een paar fijn en doe deze bij het mengsel.
- Breng het op smaak met en .
- Doe er dan een beetje geraspte doorheen.
- Neem een ovenschaal, vet de in met , vul ze met het mengsel en zet ze in de ovenschaal.
- Doe bovenop elke champignon nog een klein beetje geraspte en zet ze in de oven op 180 graden celsius voor ongeveer 25 minuutjes.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde kerstomaatjes410m
-
Recept
Gevulde champignons met rode pesto en zongedroogde tomaatjes440m
-
Recept
Gevulde champignons met ham445m
-
Recept
Gevulde tomaatjes met avocado en garnalen420m
-
Recept
Bladerdeeghapjes met champignons, katenspek en kaas420m
-
Recept
Champignons met bacon en knoflookmayonaise415m
Variaties op Gevulde champignons
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Gevulde champignons | 12 | Bijgerechten |
Gevulde champignons met garnalen | 1 | Tapas |
Gevulde champignons met gorgonzola | 1 | Voorgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1080 kcal | 54% | 4320 kcal |
Vetten | 12 g. | 17% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |