Maak de schoon.
Hol de grote champignons(6)(12) uit.
Snipper de kleine champignons(6)(12) heel fijn.
Maak het bosuitje schoon en snijd deze heel fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Snijd de plakjes ham(2 plakjes ) heel fijn.
Kook de te vullen champignons(6)(12) in water met olijfolie(1 stuk), peper(0.5 theelepels) en zout(0.25 theelepels)3 minuten ongeveer.
Eruit halen en goed laten uitlekken.
Bak de vulling in olijfolie(1 stuk)peper(0.5 theelepels) en zout(0.25 theelepels) naar smaak toevoegen.
Vul de champignons(6)(12).
Beetje geraspte kaas(30 gram) erop.
Oven voor verwarmen op grillstand 220°C.
Plaats champignons(6)(12) op aluminiumfolie op een bakplaat onder de grill voor ongeveer 5 minuten.
Als de kaas(30 gram) een beetje gaat smelten is het goed.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en champignons
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.