Gevulde champignons met pesto en parmazaan
- Herkomst Nederland
- Categorie Hapjes
- Bereiden
- Kookboek van paviljoen
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Haal de steeltjes uit de en borstel de schoon.
Snijd de steeltjes, en ongeveer 10 extra heel fijn.
Snipper de en de .
Doe de champignonsnippers, lenteui snippers en tomatensnippers door elkaar en bak dit vervolgens in een koekepan met een beetje .
Smeer de binnenkant van de in met een beetje (dit gaat het beste met een theelepeltje).
Verdeel het gebakken mengsel over de en strooi er de over. - Op smaak brengen met en .
Zet de in een ovenschaal en bak ze circa 10 minuten in de oven (circa 180 graden).
Warm serveren.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde champignons met rode pesto en zongedroogde tomaatjes440m
-
Recept
Gevulde kerstomaatjes410m
-
Recept
Gevulde omeletrolletjes met groene pesto41u
-
Recept
Feestelijke cocktailprikkers met pesto-mozzarella410m
-
Recept
Crostini met champignons en groene pesto430m
-
Recept
Gevulde champignons met ham445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas en pesto kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 2369 kcal | 118% | 2369 kcal |
Vetten | 530 g. | 757% | 530 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 247 g. | 95% | 247 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |