Gevulde courgette met huttenkase
- Herkomst Nederland
- Categorie Groentegerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Oven
Bereidingswijze
- Pel en snipper de .
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Halveer de in de lengte en hol ze tot 1/2 cm van de rand uit.
- Snijd het vruchtvlees klein.
- Verhit 2 eetlepels in een koekenpan en bak de ui met het vruchtvlees zachtjes 5 minuten.
- Bestrooi het geheel met zout.
- Meng de hüttenkase met de en de helft van de geraspte door elkaar en voeg het courgettemengsel toe.
- Meng alles goed door elkaar.
- Breng het op smaak met zout.
- Vul de courgetteschillen met het mengsel en bestrooi het gerecht met de rest van de geraspte .
- Bak de gevulde in het midden van de oven in 30 minuten gaar.
- Serveer de gevulde courgette met .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde courgette425m
-
Recept
Gemengde groente uit de oven met paprika, courgette, knoflook en cherrytomaatjes450m
-
Recept
Gemengde groenteschotel met paprika, courgette en aubergine430m
-
Recept
Courgette met ui en tomaat435m
-
Recept
Courgette met gehakt en rijst430m
-
Recept
Tagliatelle met courgette en tonijn415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in stokbrood
- kaas en stokbrood kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 262 kcal | 13% | 1048 kcal |
Vetten | 6 g. | 8% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 30 g. | 11% | 120 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |