Gevulde courgette met kip en champignons
- Herkomst Nederland
- Categorie Groentegerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van robancona
- 1 reviews
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- doormidden snijden.
- Uithollen met een lepel.
- De een paar minuten koken in water met zout.
- De sjalot snipperen en glazig bakken in de boter.
- De in stukjes snijden en mee bakken met de sjalot.
- Bestrooien met zout en peper als de kip gaar en lekker bruin is.
- De uitgeholde en fijngehakte vulling bij de kip voegen en meebakken.
- De in plakjes gesneden meebakken. 1 deciliter kippen toevoegen en 5 min.
- laten inkoken.
- De crème fraiche er door roeren tot een gebonden geheel ontstaat.
- Als het iets te dun blijft binden met maïzena.
- Een ovenschaal invetten met boter, plaats hier in de uitgelekte .
- Verdeel de kip saus over de .
- Zet de ovenschaal in een voorverwarmde oven van 200 graden C.
- Ongeveer 10 minuten laten staan.
- Na het uit de oven halen bestrooien met .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Courgette met Champignons en Koriander420m
-
Recept
Gevulde paprika met courgette en champignons430m
-
Recept
Gemengde groenteschotel met paprika, courgette en aubergine430m
-
Recept
Courgette met ui en tomaat435m
-
Recept
Courgette met gehakt en rijst430m
-
Recept
Tagliatelle met courgette en tonijn415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon en bakboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Gevulde courgette met kip en champignons heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 42 kcal | 2% | 168 kcal |
Vetten | 4 g. | 5% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |