Gevulde courgettes met rundergehakt en lente-uitjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Courgettes recepten
- Bereiden
- Kookboek van sacha
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Koekenpan
- Oven
- Vuurvaste schaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 190 graden C.
- Snijd de in de lengte doormidden.
- Schep het grootste gedeelte van het vruchtvlees met een lepel uit de schil.
- Hak het vruchtvlees in kleine stukjes.
- Maak de vulling voor de courgette.
- Roer in een kom vruchtvlees, , , , , , , en door elkaar.
- Verhit 1 eetlepel in een koekenpan en bak het gehakt snel rul en gaar.
- Roer het gehakt door de courgettevulling.
- Vul de met dit mengsel en leg de vier helften tegen elkaar aan in een met olie ingesmeerde vuurvaste schaal.
- Dek de schaal af met aluminiumfolie.
- Bak de ongeveer 20 minuten in de oven.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Courgettes uit de oven450m
-
Recept
Gevulde paprika met zalm, tomaat, uitjes en prei41u25m
-
Recept
Gevulde paprika met kaas, champignons, ei, tomaat, uitjes en paprika41u10m
-
Recept
Gevulde aubergine met rundergehakt41u10m
-
Recept
Gevulde paprika met kaas, ei, tomaat, uitjes en paprika41u15m
-
Recept
Zuurkoolschotel met rundergehakt, ananas en mandarijntjes450m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 301 kcal | 15% | 1204 kcal |
Vetten | 77 g. | 110% | 308 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 31 g. | 11% | 124 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |