Gevulde courgettes of komkommers
- Herkomst Nederland
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Courgettes recepten
- Bereiden
- Kookboek van moeps
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Meng het gehakt t/m het door elkaar.
- Halveer de /komkommer in de lengte en haal de zaadlijsten eruit.
- Haal van de onderkant een streepje schil weg met een dunschiller, blijven ze beter liggen in de ovenschaal!
- Vet een ovenschaal in, leg de /komkommers in de schaal, eventueel in stukken.
- Vul ze met het mengsel.
- Maak een sausje van de en , giet dit over de groente.
- Strooi er de geraspte overheen.
- Zet 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden C.
- Eventueel nog 10 minuten onder de grill voor een mooi bruin korstje.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel en bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel en bouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- kruiden, paneermeel, bouillon, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- kruiden en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en peper en bouillon
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 173 kcal | 8% | 692 kcal |
Vetten | 2 g. | 3% | 8 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 15 g. | 6% | 60 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |