Gevulde eieren met avocado, paprika en Parmezaanse kaas

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Spuitzak

Bereidingswijze

  1. in ca. 10 min.
  2. hard koken.
  3. Onder koud water afspoelen, laten afkoelen en pellen.
  4. halveren en boven een kom de dooiers eruit wippen.
  5. Met een vork de dooiers fijn prakken en erdoor heen roeren.
  6. Dooier/kaasmengsel over 3 kommen verdelen.
  7. halveren en pit verwijderen.
  8. Vruchtvlees eruit scheppen en met in keukenmachine pureren.
  9. De gepureerde en 1 eetlepel door dooier/kaasmengsel in de eerste kom roeren.
  10. door de dooier/kaasmengsel in tweede kom roeren.
  11. Rest van en hot door dooier/kaasmengsel in derde kom roeren.
  12. Alle 3 de mengsels op smaak brengen met en .
  13. Tot gebruik afgedekt in de koelkast zetten.
  14. `s in brede reepjes snijden.
  15. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
  16. Bereiden:
  17. Sla wassen.
  18. Avocadomengsel over doen in spuitzak, 8 eihelften ermee volspuiten.
  19. Op dezelfde manier ook 8 eihelften vol spuiten met het kerriemengsel en ketchupmengsel.
  20. Gevulde garneren met paprikaruitjes en rangschikken op een met sla beklede platte schaal.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise en ketchup
  • ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • parmezaanse kaas en mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas, mayonaise, ketchup
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
201 kcal
10%1608 kcal
Vetten
14 g.
20%112 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde eieren met avocado, paprika en Parmezaanse kaas