Gevulde eieren voor feestje
- Herkomst Nederland
- Categorie Hapjes
- Gevulde eieren recepten
- Bereiden
- Kookboek van ansterhaar
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Eieren koken:
- koud water opzetten met , 6 min.
- koken.
- Afschrikken met koud water.
- pellen en halveren over de lengte.
- Voorzichtig met een schilmesje het eigeel eruit wippen.
- Eigeel van alle fijnprakken.
- Eerst kwart van de verse kaas er in doen en dan de andere ingredienten.
- Er moet een sausje ontstaan maar wel dik.
- Op smaak brengen met dezelfde ingrdienten.
- Het lege eiwit van de rangschikken op een bord of een speciale eierschaal.
- Dan alle lege eiwitschalen vullen met het eigeelsausje.
- Versieren met , en dan over het hele geheel strooien.
- Dit is een gewild feesthapje en het ziet er feestelijk uit.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde eieren op een speciale manier voor buffet420m
-
Recept
Gevulde eieren met tonijn425m
-
Recept
Gevulde eieren met forel440m
-
Recept
Gevulde eieren met gehakte kruiden, sjalotje en mosterd440m
-
Recept
Gevulde eieren met salami, kruiden en sjalotje425m
-
Recept
Zalmsalade voor op toast/brood45m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in monchou
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in augurk
- mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in monchou
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 252 kcal | 12% | 1008 kcal |
Vetten | 12 g. | 17% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 12 g. | 4% | 48 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |