Ingrediënten

+ -
print

Voor de flensjes:

Voor de vulling:

Voor de espressosaus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spatel
  • Koekenpan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden celsius.
    Roer voor de flensjes alle ingrediënten door elkaar.
    Laat het beslag 5 minuten rusten.
    Verhit een koekenpan en kwast hem in met een beetje .
    Bak hierin flinterdunne flensjes.
    Klop voor de vulling de eidooiers met de schuimig en wit.
    Roer de gemalen noten erdoor.
    Klop het eiwit stijf.
    Voeg al kloppend een beetje bij beetje de toe.
    Spatel het eierdooiermengsel door het eiwit.
    Roer voor de saus alle ingrediënten door elkaar.
    Verwarm tot de is opgelost.
    Kook de saus iets in.
    Schep op elk flensje wat notenvulling en vouw het dicht.
    Zet de flensjes 2 minuten in de oven.
    Leg de flensjes op bordjes en schep de saus er omheen
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • poedersuiker, suiker, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren, eierdooiers, eiwitten is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pistachenoten en amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker, suiker, suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
282 kcal
14%1128 kcal
Vetten
10 g.
15%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
20 g.
7%80 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde flensjes met espressosaus