Vermeng het gehakt(400 gram) met de eieren(2), ui(1 stuk)(1 stuk), uitgeknepen brood(2 sneetjes), zout(1 stuk)(1 theelepel), peper(1 stuk)(0.25 theelepels) en de peterselie(2 eetlepels).
Bestrooi de, door de slager ontbeende en in de lengte ingesneden kalfsborst met zout(1 stuk)(1 theelepel) en peper(1 stuk)(0.25 theelepels).
Vul hem met het gehaktmengsel en naai hem dicht met keukengaren.
Verhit de oven op 220 graden C.
Verhit de olie(4 eetlepels) in een braadpan, braad hierin het vlees aan en plaats daarna de pan op de onderste richel van de voorverwarmde oven.
Braad het vlees ca. 1,5 uur.
Maak de worteltjes(2) en de knolselderie schoon en snijd de groente klein.
Maak de ui(1 stuk)(1 stuk) schoon en snijd hem in 8 partjes.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en bouillon
Gluten
brood en bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
Ei
brood en bouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
Koemelk
brood en bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en slagroom
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
Lactose
melk en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in brood, olie, bouillon
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout, zout, bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.