Gevulde kipfilet in Serrano ham
- Herkomst Italie
- Categorie Gevogelte
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van sacha
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Pan
- Oven
- Zeef
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Snijd de in de lengte als een envelopje open.
- Pureer (of hak fijn) de basilicum samen met de knoflook, de en de en maak het op smaak met en .
- Schep in elke filet 1⁄4 van deze vulling, druk ze dicht en bestrooi ze met en .
- Rol elke filet in een plak Serrano ham en leg de filets in een met olie ingesmeerde ovenschaal.
- Bak ze in ongeveer 30 minuten af in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
- Bedruip ze af en toe met wat .
- Neem de filets uit de ovenschaal en houd ze op een bord warm onder aluminiumfolie.
- Giet de en de bouillon op het bakvet van de ovenschaal, roer de aanbaksels goed los en giet het bakvocht door een zeef in een pan.
- Laat het tot de helft inkoken en klop de boter er in beetjes door.
- Maak het op smaak met en .
- Haal de aluminiumfolie van het bord en maak het geheel af met de saus en eventueel de ratatouille.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde kwartel met wilde rijst en boleten42u
-
Recept
Kipfilet met paprikasaus450m
-
Recept
Gevulde kipfilets met champignonsaus41u55m
-
Recept
Gemarineerde en gevulde kipfilet445m
-
Recept
Kipfilet met bieslook, roomkaas en ham420m
-
Recept
Gevulde kipfilet met opgebakken aardappels en spruiten445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn en kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en kippenbouillon
- kippenbouillon en boter in
blokjes kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter inblokjes - Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- boter in
blokjes is niet geschikt voor een lactose-intollerantie - Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 55 kcal | 2% | 220 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |