Gevulde kipfilet met exotische vruchten
- Herkomst Taiwan
- Categorie Gevogelte
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van mork
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Voorbereiding:
- Snijd de kipfilet over de lengte horizontaal middendoor zodat er 2 platte plakken ontstaan.
- Bestrooi deze met , en naar behoefte.
- Leg op 1 helft van de doorgesneden kip de spinazieblaadjes, kaas, , preiringetjes en dun gesneden plakjes tomaat.
- Plaats de andere kipfilet erop en sluit het geheel af met de cocktailprikkers.
- Smeer de kip aan beide zijden in met .
- Verwarm de oven tot 200 °C.
- Bak de voor in een pan.
- Mix het fruit met de crème fraîche en snijd de en overige tomaat in reepjes.
- Plaats de in de schaal, giet en strooi de rest eromheen en plaats in de oven.
- Na 15 minuten de kip omkeren en bevochtigen met alles wat eromheen ligt.
- Na nog eens 15 minuten is alles klaar voor het serveren.
- Eet smakelijk.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek430m
-
Recept
Gevulde kipfilet in Serrano ham41u15m
-
Recept
Gemarineerde en gevulde kipfilet445m
-
Recept
Gevulde kipfilet met opgebakken aardappels en spruiten445m
-
Recept
Gevulde kipfilet met kaas en bacon445m
-
Recept
Gegratineerde kipfilet455m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in spinazie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- jonge kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jonge kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jonge kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- jonge kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- jonge kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 89 kcal | 4% | 356 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |