Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
geklopt ei en geklopt ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
Koemelk
boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
amandelspijs en amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (10)
Gevulde koeken heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 10 recensies RESET
Heerlijk!
Mark 17 augustus 2013
Super lekker, maar hoeveel calorieën? Dan mag ik er 2 per dag en verder niks.
Dm 12 juli 2013
Ze zijn ontzettend lekker, hier in Italië zouden ze zeggen: Buonissimi!
Antonella 18 mei 2013
@Lekkerbek en Tonia: Je moet de boter snel verwerken, het liefst met messen. Ideaal is een foodprocessor. Door de warmte van je handen wordt de koek na he bakken keihard.
Ik maak de koeken voor de v... Lees reactie
Hanna 24 maart 2013
Ze zijn zo hard als boter :)
Lekkerbek 9 februari 2013
Hoe kan het dat het de andere dag steen is geworden. Wat doe ik fout?
Tonia 26 oktober 2012
Ik ga ze nu voor de 3e keer maken, iedereen vind ze heerlijk hier thuis!
Speltje 6 oktober 2012
Ik moest en zal dit schrijven, deze gevulde koeken zijn namelijk echt heilig! Ik heb dit recept minstens 7 keer gemaakt en ben niet van plan te stoppen in een voor heilig!
Dieene 18 juni 2012
Heb ze net gemaakt I love gevulde koeken!
Lekkerbekkie 1 mei 2012
Te lekker om waar te zijn.
Pietje-bel 16 maart 2012
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.