Gevulde komkommer
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Was en schil de .
- Snijd de in de lengte doormidden.
- Verwijder de zaadjes en hol de helften uit.
- Snipper de fijn.
- Knip de fijn.
- Meng het gehakt met , , , , en .
- Vorm van het gehaktmengsel 4 lange rollen en druk deze in de komkommerhelften.
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Vet een ovenschaal in en leg de komkommerhelften naast elkaar erin.
- Schenk de erbij.
- Laat de gevulde in het midden van de oven in 25 minuten bruin en gaar worden.
- Bedruip tijden het bakken de komkommer met de .
- Dek de als ze bruin zijn af met alu-folie.
Ook lekker om te maken
Variaties op Gevulde komkommer
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Gevulde komkommer | 2 | Hapjes |
Italiaanse gevulde komkommer | 1 | Voorgerechten |
Gevulde komkommerhapjes | 1 | Hapjes |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel en bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel en bouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- paneermeel, kruiden, boter om in te vetten, bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter om in te vetten
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- paneermeel en kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter om in te vetten
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout en bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 239 kcal | 11% | 956 kcal |
Vetten | 11 g. | 16% | 44 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 12 g. | 4% | 48 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |