Gevulde omelet voor 2 personen
- Herkomst Nederland
- Categorie Hoofdgerechten
- Bereiden
- Kookboek van riane
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Zeef
Bereidingswijze
- De snipperen en in licht bruin bakken.
Doe daarna de gesneden en in en gelijk met het .
Samen koken, voeg er wat en de bouillon blokje erbij.
Het en alles goed gaar koken en gooi op het laatst de gesneden in.
Als alles goed gaar is dan de massa binden met en laten uit lekken in een zeef of vergiet.
Men maakt een omelet van 3 en vult die met het .
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in goudbouillon en margarine
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in goudbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- goudbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in goudbouillon en margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- goudbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in selderie
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in goudbouillon en margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 619 kcal | 30% | 1238 kcal |
Vetten | 39 g. | 56% | 78 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 18 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |