Gevulde pannenkoekjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Meng de , de , de en de tot een glad beslag en breng op smaak met .
  2. Verhit 1 eetlepel in porties in een pan met antiaanbaklaag.
  3. Bak uit het beslag na elkaar 4 dunne pannenkoeken.
  4. Was de en snijd hem in dunne repen.
  5. Was de sla en snijd hem fijn.
  6. Dep het vlees droog en snijd het in reepjes.
  7. Braad de 3-4 minuten in 1-2 eetlepels hete .
  8. Breng op smaak met zout, peper en .
  9. Laat de uitlekken en verdeel hem in kleinere stukken.
  10. Roer hem door de en breng op smaak met .
  11. Bestrijk de pannenkoeken met de tonijncrème.
  12. Verdeel de sla, de en de erover.
  13. Rol ze op en halveer ze.
25
25
25

Variaties op Gevulde pannenkoekjes

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gevulde pannenkoekjes
VariatieAantalGang
Gevulde pannenkoekjes met kerriekip en divers fruit1Wraps

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slasaus kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in slasaus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • tonijn is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
358 kcal
17%1432 kcal
Vetten
13 g.
19%52 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
30 g.
11%120 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde pannenkoekjes