Gevulde Paprika (3)
- Herkomst Turkije
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Gevulde paprika recepten
- Bereiden
- Kookboek van azuro
- 1 reviews
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de over voor op 200 graden C.
- Snijd de kapjes van de 's en ontdoe ze van zaadje en zaadlijsten.
- Spoel de 's even schoon onder stromend water en houd de 's bij de eigen kapjes.
- Meng het gehakt met het , de , , en .
- Vul de 's met het mengsel en plaats de kapjes er terug op.
- Zet een schaal water onderin de oven en zet de 's op een rooster in het midden van de oven.
- Laat dit ca 1,5 á 2 uur in de oven.
- Als je ziet dat de schil van 's beginnen te verkleuren, zet je de oven lager (ca. 150 C).
- Direct serveren!
- Erg lekker met rijst, sperzieboontjes (of erwtjes) en goulash-ofwel paprikasaus
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde paprika met kaas, champignons, ei, tomaat, uitjes en paprika41u10m
-
Recept
Gevulde paprika met kaas, ei, tomaat, uitjes en paprika41u15m
-
Recept
Gevulde paprika met zalm, tomaat, uitjes en prei41u25m
-
Recept
Gevulde paprika's430m
-
Recept
Gevulde courgettes met rundergehakt en lente-uitjes445m
-
Recept
Gevulde paprika met gehakt, feta en aardappel41u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Gevulde Paprika (3) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 277 kcal | 13% | 1108 kcal |
Vetten | 13 g. | 19% | 52 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 13 g. | 5% | 52 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |