Rooster de 's op een bakplaat 20 minuten tot de schil gaat kleuren.
Leg de paprika(2)(2)'s in een schaal en laat ze afgedekt 10 minuten staan.
Bewaar het vocht dat vrijkomt.
Halveer de paprika(2)(2)'s en verwijder de zaadjes.
Trek de schil van 2 paprika(2)(2)'s er van af.
Pureer de paprika(2)(2)'s zonder schil met de knoflok, paprikapoeder(1 theelepel), 2 eetlepels paprikavocht en 2 eetlepels olijfolie(4 eetlepels) tot een saus.
Breng het op smaak met zout.
Snijd de feta(200 gram) in blokjes en meng het met de bosuitjes en oregano(1 eetlepel).
Vul de paprikahelften met schil met het fetamengsel en zet ze in een ovenschaal.
Schep de paprikasaus erover en bedruppel het met de rest van de olijfolie(4 eetlepels).
Bak de gevulde paprika(2)(2)'s in het midden van de oven in 20 minuten gaar.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.