Gevulde paprika met huttenkase
- Herkomst Nederland
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Gevulde paprika recepten
- Bereiden
- Kookboek van suzan
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Voorbereiden:
- Verwarm de oven voor op 175 graden C.
- Halveer de 's door de steel.
- Laat de steel zitten en verwijder de zaadlijsten met zaden.
- Leg de paprikahelften strak tegen elkaar in een ovenschaal waar ze net inpassen.
- Snijd het peterseliegroen zeer fijn.
- Bereiden:
- Smelt de in een steelpan, voeg de erbij en roer het glad.
- Laat het mengsel 1 minuut pruttelen.
- Voeg er ongeveer 1/3 van de bij en blijf roeren, zodat de door de wordt opgenomen.
- Voeg er al roerend weer een deel bij, roer de saus glad en breng het aan de kook.
- Voeg de rest van de toe en kook de saus zachtjes 5 min.
- door.
- Breng de saus op smaak met , en .
- Meng de huttenkase met de geraspte en vul hiermee de paprikahelften.
- Schenk ze daarna vol met de saus en schenk de rest van saus er omheen.
- Zet de schaal middenin de oven en laat de `s in 30 minuten gaar worden, zodat de saus mooi goudbruin kleurt.
- Bestrooi de schotel met .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Prei met huttenkase41u
-
Recept
Gevulde paprika met kaas, champignons, ei, tomaat, uitjes en paprika41u10m
-
Recept
Gevulde paprika met kaas, ei, tomaat, uitjes en paprika41u15m
-
Recept
Bloemkoolgratin met paprika en ui430m
-
Recept
Paprika-kalkoenragout met kaas41u
-
Recept
Gevulde paprika met gehakt, feta en aardappel41u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter, melk, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 217 kcal | 10% | 868 kcal |
Vetten | 15 g. | 21% | 60 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 16 g. | 6% | 64 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |