Snijd de uien, de gele (!) en knoflook fijn.
Rasp de kaas(200 gram).
De tomaten(4) in fijn partjes snijden.
Een scheutje olijfolie(1 stuk) verhitten en hierin de partjes ui en paprika(4)(1 stuk)3 minuten bakken.
De stukken tomaat en de knoflook toevoegen en even mee bakken.
Neem alles uit de wok, bak de eieren(6) rul en voeg alles weer toe.
Schep het geheel goed door.
De dragon(1 stuk), de cayennepeper(0.5 eetlepels) en een snufje zout toevoegen en het mengsel 5 minuten zachtjes laten pruttelen.
De laatste 2 minuten de kaas(200 gram) toevoegen.
Snijd van de paprika(4)(1 stuk)’s de bovenkant er af en hol de paprika(4)(1 stuk) uit.
Pas op met de zaadjes.
Vul de paprika(4)(1 stuk) met de ei en kruiden tot deze goed vol zit.
Dan het kapje er op drukken en rechtop in de oven plaatsen ongeveer 50 minuten op 180 graden celsius.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
Koemelk
kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
Zoutarm
Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.