Gevulde paprika met kaas, ei, tomaat, uitjes en paprika

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Oven
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Snijd de uien, en knoflook fijn.
    Rasp de .
    De in fijn partjes snijden.
    Een scheutje verhitten en hierin de partjes ui en 3 minuten bakken.
    De stukken tomaat en de knoflook toevoegen en even mee bakken.
    Neem alles uit de wok, bak de rul en voeg alles weer toe.
  2. Schep het geheel goed door.
    De , de en een snufje zout toevoegen en het mengsel 5 minuten zachtjes laten pruttelen.
    De laatst 2 minuten de toevoegen
    Snij ’s de boven kant er af en hol de uit pas op met de zaadjes vul de met de ei en kruiden tot deze goed vol zit dan het kapje er op drukken en recht op in de oven plaatsen ongeveer 50 minuten op 180 graden celsius.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Gevulde paprika met kaas, ei, tomaat, uitjes en paprika heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Lekker recept, alhoewel de verhoudingen niet helemaal lijken te kloppen. Ik heb van alle ingrediënten de helft gebruikt en had vulling voor vier paprika's.
Jan Riemersma 5 september 2015

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
402 kcal
20%1608 kcal
Vetten
21 g.
31%84 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
20 g.
8%80 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde paprika met kaas, ei, tomaat, uitjes en paprika