Gevulde paprika met krab
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Vuurvaste schaal
Bereidingswijze
- Bovenkant van de 's afsnijden en binnenkant verwijderen.
Knoflook, en selderij fruiten in 45 gram . - en kruiden toevoegen en kort aan de kook brengen.
- Helft van het broodkruim al roerend toevoegen.
's vullen met het krabmengsel en in een ingevette, vuurvaste schaal doen.
Bestrooien met de rest van het broodkruimels op elke een klontje leggen. 1,25 deciliter water in de schaal schenken.
30 minuten op 200 graden celsius bakken.
Warm serveren.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Nasi goreng kepiting (gebakken rijst met garnalen en krab)445m
-
Recept
Eiersalade met krab420m
-
Recept
Perkedel jagung kepiting (Maïskoekjes met heerlijke krab)41u
-
Recept
Avocado's met krab en garnalen445m
-
Recept
Krab in pittige paprikasaus410m
-
Recept
Gevulde paprika met gehakt en feta41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- sambal kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in krab
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 156 kcal | 7% | 624 kcal |
Vetten | 13 g. | 18% | 52 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 28 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |