Gevulde paprika met makreel, tomaat, uitjes en prei

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Snijd de uien, en knoflook fijn.
    De in fijn partjes snijden.
    Een scheutje verhitten en hierin de partjes ui en 3 minuten bakken.
    De stukken tomaat en de knoflook toevoegen en even mee bakken.
    Neem alles uit de wok, bak de en voeg alles weer toe.
  2. Schep het geheel goed door.
    De , de en een snufje zout toevoegen en het mengsel 3 minuten zachtjes laten pruttelen.
    Snijd van de ’s de bovenkant er af en hol de uit.
  3. Pas op met de zaadjes.
  4. Vul de met het mengsel tot deze goed vol zit.
  5. Dan het kapje er op drukken en rechtop in de oven plaatsen voor ongeveer 50 minuten op 180 graden celsius.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sambal kan sporen bevatten van vis en Allergie in makreel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Gevulde paprika met makreel, tomaat, uitjes en prei heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies
RESET

Sorry dat ik nu pas reageer, was even niet in staat op deze site te kunnen reageren. Ik gebruik rauwe makreel. Maar dit maakt voor het eindresultaat niet uit. Alleen de cayennepeper zou ik bij ger... Lees reactie
jaccor 4 juni 2016
In het recept ontbreekt nogal wat belangrijke informatie. Zo staat er niet in of de makreel rauw of gerookt/gestoomd moet zijn, en evenmin hoevéél dragon erin zou moeten en ook niet of die vers of ged... Lees reactie
Fred van Hessen 12 januari 2016

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
574 kcal
28%2296 kcal
Vetten
33 g.
47%132 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
17 g.
6%68 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde paprika met makreel, tomaat, uitjes en prei