Gevulde paprika met paddenstoelenrisotto
- Herkomst Nederland
- Categorie Groentegerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van CnnBD
- Schrijf een review

Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
Doe de paddenstoelenrisotto in een klein pannetje op een lage stand met een klein beetje van de . - Gedurende 15-20 minuten steeds en klein beetje toevoegen zodat de steeds opgenomen wordt door de risotto en goed blijven roeren.
- De risotto is klaar wanneer de niet meer wordt opgenomen en de risotto romig en gaar is.
Was de 's, snij aan de bovenkant een rondje rond het steeltje. - trek/wrik voorzichtig deze cirkel met daaraan de zaadlijst en zaden los en gooi dat weg.
Snij een , de en champignons in kleine blokjes
Snij de en fijn.
Stop alle groenten in de schaal en voeg sambal, en toe, roer door elkaar
Bak het rul en voeg vervolgens het groentemengsel toe, bak dit even mee.
Leg de 4 overige 's naast elkaar in een ovenschaal en vul ze voor ongeveer de helft met paddenstoelenrisotto en daar boven op met het /groente mengsel.
Strooi de geraspte kaas er overheen en zet voor 15-20 minuten in de oven.
Zet vervolgens nog 2-5 minuten de grillstand van je oven aan voor een knapperig korstje.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal oelek en bouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal oelek en bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- oude kaas en bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in oude kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in oude kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- oude kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
- oude kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in bouillon en zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 308 kcal | 15% | 1232 kcal |
Vetten | 19 g. | 28% | 76 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 28 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |