Gevulde paprika met rijst, tomaat en pijnboompitten
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Maak de knoflook schoon en snijd deze fijn.
Was de en snijd deze in kleine stukjes.
Verhit een koekenpan met de .
Fruit de knoflook.
Roerbak de nasigroenten en gedurende 3-4 minuten totdat deze beetgaar zijn.
Rooster in een aparte droge koekenpan de totdat deze krokant en lichtbruin zijn.
Schep de rijst door de groenten in de koekenpan en verwarm het geheel gedurende 1 minuut.
Voeg ook de toe.
Breng het geheel naar wens op smaak met en zout.
Was intussen de en snij de bovenkant eraf met een scherp mes.
Verwijder de zaden en zaadlijsten uit de .
Schep de ingrediënten uit de koekenpan in de .
Vet een ovenschaal in en zet de erop.
Zet de ovenschaal in de oven en bak de gevulde gedurende 25-30 minuten, totdat deze zacht gegaard is.
Verdeel de na 15 minuten over de 's.
Was, wanneer de gaar is, de peterselie en scheur deze in stukjes.
Strooi de peterselie als garnering over de gevulde
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde paprika met rijst en pijnboompitten450m
-
Recept
Groene saus met pijnboompitten, knoflook, basilicum en belegen kaas425m
-
Recept
Gevulde tomaat met rijst, kaas en basilicum430m
-
Recept
Spinazierolletjes met pijnboompitten420m
-
Recept
Sperziebonen met pijnboompitten420m
-
Recept
Gemarineerde paprika420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 395 kcal | 19% | 1580 kcal |
Vetten | 4 g. | 6% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 68 g. | 26% | 272 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |