Gevulde paprika met spinazie walnotenpesto

Ingrediënten

+ -
print

Voor de pesto:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Blender
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Mix voor de alle ingrediënten in een blender.
  2. Vewarm de oven voor op 180 graden C.
  3. Verhit de en bak de in 8 minuten goudbruin.
  4. Voeg de toe en bak 2 minuten.
  5. Voeg de en knoflook toe en bak nog 1 minuut.
  6. Roer er dan de tomaat, , oregano, doorheen.
  7. Snijd de bovenkant van de 's af en vul deze met het groente rijstmengsel.
  8. Leg de dekseltjes er eventueel op, zet de 's in een ovenschaal en verwarm ze 35 minuten in de oven.
  9. Serveer de gevulde 's met de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in diepvriesspinazie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pesto en oude kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in oude kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in oude kaas
  • pesto kan sporen bevatten van noten en Allergie in walnoten
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • oude kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • oude kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in peper en zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
630 kcal
31%2520 kcal
Vetten
34 g.
49%136 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
55 g.
21%220 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde paprika met spinazie walnotenpesto