Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de schoon en snijd deze in hele dunne ringetjes.
Maak de schoon een snipper deze fijn.
Maak de ’s schoon en snijd deze door de midden en verwijder de zaden en zaadlijsten.
Rasp de kaas(200 gram) fijn.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Maak de tonijn(350 gram) fijn in kleine stukjes.
Snijd de ansjovisfilets(8) in kleine stukjes.
Meng deze met kappertjes(2 eetlepels), knoflook, sjalotjes(2), mayonaise(1 eetlepel), peper en zout door de tonijn(350 gram).
Vul de paprika(2)(2)'s met het vismengsel en zet ze naast elkaar in een ovenschaal.
Verdeel de geraspte kaas(200 gram) erover.
Bak de paprika(2)(2)'s 20 minuten in de oven.
Serveer ze lauwwarm.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
Koemelk
mayonaise en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise en kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
Vis
tonijn is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.