Gevulde paprika met varkensreepjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Groentegerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Gevulde paprika recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Snijd de in partjes.
- Snijd de bosuitjes in ringetjes.
- Was de 's en kook ze in water met 10 minuten.
- Spoel ze af met koud water en dep ze droog.
- Verhit de in een koekenpan en fruit de op laag vuur 10 minuten.
- Voeg de toe en bak het al roerend bruin en gaar.
- Voeg de met 1/2 deciliter water toe en breng het op smaak met en .
- Voeg de bosuitjes al roerend toe.
- Snijd de 's in de lengte door, verwijder de zaadjes maar laat de steeltjes eraan zitten.
- Vul de paprikahelften met het vleesmengsel.
- Zet de gevulde 's in een ingevette ovenschaal.
- Bestrooi ze met geraspte kaas.
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- en bak de 's in het midden van de oven in 20 minuten bruin en gaar en tot de kaas gesmolten is.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Prei met varkensreepjes440m
-
Recept
Gevulde paprika met feta en bosui41u10m
-
Recept
Gevulde paprika met citroenknoflook, noedels en kip455m
-
Recept
Gevulde uien of paprika41u
-
Recept
Gemengde groenteschotel met paprika, courgette en aubergine430m
-
Recept
Gevulde courgette met rundergehakt, paprika en geraspte kaas430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- jong kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jong kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jong kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- jong kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- jong kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 162 kcal | 8% | 648 kcal |
Vetten | 3 g. | 4% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |