Gevulde paprika

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Was de 's en snijd ze van onder naar boven doormidden met het steeltje er nog aan.
  2. Prik met een mesje gaatjes in de schil.
  3. Kook de volgens aanwijzingen op de verpakking.
  4. Was de , snijd hem over de lengte door de helft en verwijder de zaadlijsten met een lepel.
  5. Snijd vervolgens in blokjes.
  6. Bak het gehakt in een koekepan rul en bruin voeg de en 2 teentjes uitgeperste toe en bak glazig.
  7. Doe de erbij en een half blik .
  8. Roer de erdoor en breng op smaak met en .
  9. Vet een ovenschaal in en doe hierin de rest van de , 1 teen uitgeperste en en peper naar smaak.
  10. Leg de 's met de opening naar boven in de ovenschaal.
  11. Vul de 's met het gehaktmengsel en bestrooi met geraspte kaas.
  12. Bak de 's in een voorverwarmde oven op 200 graden Celcius in 25 minuten gaar.
25
25
25

Variaties op Gevulde paprika's

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gevulde paprika's
VariatieAantalGang
Gevulde paprika's11Groentegerechten
Goed gevulde paprika's met kikkererwten en tomaat1Veganistisch
Gevulde paprika's met courgette, kikkererwten en sperziebonen1Veganistisch

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • oude kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in oude kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in oude kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • oude kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • oude kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
452 kcal
22%1808 kcal
Vetten
16 g.
23%64 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
47 g.
18%188 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde paprika's