Verhit wat olie in een koekenpan en bak de hierin glazig.
Pel de knoflook, pers uit en doe bij de ui(1 stuk)(1 stuk).
Ontvel de tomaten(3), snijd ze in kleine stukjes en doe ze bij de ui(1 stuk)(1 stuk).
Laat alles sudderen.
Meng bloem(1 eetlepel), tomatenpuree(1 eetlepel) en 1 eetlepel peterselie(2 eetlepels) en verwarm 1 minuut mee.
Voeg de wijn(1.5 deciliter), 1 dl water, zout(1 stuk) en peper(1 stuk) toe.
Leg het deksel op de pan, en laat het geheel 20 minuten sudderen.
Voor de vulling:
Week het brood in de runderbouillon.
Verhit wat olie in een koekenpan, en bak hierin de ui en de knoflook en 1 eetlepel peterselie.
Voeg het gehakt toe en bak het rul.
Voeg het witbrood(2 sneetjes) en nog wat zout(1 stuk) en peper(1 stuk) toe en bak alles nog 4 minuten
Snijd de onderkant van de paprika(6)'s.
Maak de paprika(6)'s schoon en verwijder zaad en zaadlijsten.
Vul de paprika(6)'s met het gehaktmengsel en zet ze in een ingevette ovenschaal 30 minuten in de oven.
Snijd de paprika(6)'s in dunne plakjes en serveer met de saus.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
Gluten
wijn en runderbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en witbrood
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en runderbouillon
Koemelk
runderbouillon en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
Lactose
boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.