Gevulde paprika

Ingrediënten

+ -
print

Voor de saus:

Voor de vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Voor de saus:
    Verwarm de oven voor op 225 graden.
  2. Verhit wat olie in een koekenpan en bak de hierin glazig.
  3. Pel de knoflook, pers uit en doe bij de .
  4. Ontvel de , snijd ze in kleine stukjes en doe ze bij de .
  5. Laat alles sudderen.
    Meng , en 1 eetlepel en verwarm 1 minuut mee.
  6. Voeg de , 1 dl water, en toe.
  7. Leg het deksel op de pan, en laat het geheel 20 minuten sudderen.
    Voor de vulling:
    Week het brood in de runderbouillon.
    Verhit wat olie in een koekenpan, en bak hierin de ui en de knoflook en 1 eetlepel peterselie.
  8. Voeg het gehakt toe en bak het rul.
    Voeg het en nog wat en toe en bak alles nog 4 minuten
    Snijd de onderkant van de 's.
  9. Maak de 's schoon en verwijder zaad en zaadlijsten.
    Vul de 's met het gehaktmengsel en zet ze in een ingevette ovenschaal 30 minuten in de oven.
  10. Snijd de 's in dunne plakjes en serveer met de saus.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
  • wijn en runderbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en witbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en runderbouillon
  • runderbouillon en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
87 kcal
4%1305 kcal
Vetten
5 g.
7%75 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%45 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde paprika's in schijven voor buffet