Gevulde paprika

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Blender
  • Koekenpan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Snipper de en fruit de helft in een koekenpan met 3 eetlepels .
  2. Voeg de toe, 1 theelepel fijn gehakte en de .
  3. Roer het geheel goed door en bak het gedurende 1 minuut door.
  4. Voeg dan de witte toe, het en en naar smaak.
  5. Breng aan de kook en laat op een klein vuurtje nog zachtjes door garen.
  6. Verwarm de oven voor op 190 graden C.
  7. Maak intussen de vulling als volgt.
  8. Verhit 4 eetlepels in de koekenpan en fruit hierin gedurende enkele minuten de rest van de , 1 uit de knijper, 2 theelepels fijngehakte en de gesnipperde .
  9. Voeg het vlees toe, roer het mengsel goed door en bak nog enkele minuten door.
  10. Voeg tot slot de geweekte en uitgeknepen toe, en naar smaak en bak onder voortdurend roeren nog eens 4 minuten door.
  11. Snijd het kapje van de , verwijder de zaadlijsten en zaadjes en was de .
  12. Vul ze met de vulling, leg de kapjes er weer op en zet ze in een ovenvaste schotel.
  13. Pureer de saus in de blender en schenk ze over de .
  14. Zet de schotel in de oven en bak het geheel gedurende 30 minuten op 190 graden C.
25
25
25

Variaties op Gevulde paprika's

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gevulde paprika's
VariatieAantalGang
Gevulde paprika's11Groentegerechten
Toltott paprika (Gevulde paprika's)1Vlees
Gevulde paprika's a-la Elife1Rijstgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
232 kcal
11%928 kcal
Vetten
9 g.
14%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%52 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde paprika's