Gevulde paprika's
- Herkomst Spanje
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Gevulde paprika recepten
- Bereiden
- Kookboek van louca
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Blender
- Koekenpan
- Oven
Bereidingswijze
- Snipper de en fruit de helft in een koekenpan met 3 eetlepels .
- Voeg de toe, 1 theelepel fijn gehakte en de .
- Roer het geheel goed door en bak het gedurende 1 minuut door.
- Voeg dan de witte toe, het en en naar smaak.
- Breng aan de kook en laat op een klein vuurtje nog zachtjes door garen.
- Verwarm de oven voor op 190 graden C.
- Maak intussen de vulling als volgt.
- Verhit 4 eetlepels in de koekenpan en fruit hierin gedurende enkele minuten de rest van de , 1 uit de knijper, 2 theelepels fijngehakte en de gesnipperde .
- Voeg het vlees toe, roer het mengsel goed door en bak nog enkele minuten door.
- Voeg tot slot de geweekte en uitgeknepen toe, en naar smaak en bak onder voortdurend roeren nog eens 4 minuten door.
- Snijd het kapje van de , verwijder de zaadlijsten en zaadjes en was de .
- Vul ze met de vulling, leg de kapjes er weer op en zet ze in een ovenvaste schotel.
- Pureer de saus in de blender en schenk ze over de .
- Zet de schotel in de oven en bak het geheel gedurende 30 minuten op 190 graden C.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde paprika met kaas, champignons, ei, tomaat, uitjes en paprika41u10m
-
Recept
Gevulde paprika met kaas, ei, tomaat, uitjes en paprika41u15m
-
Recept
Gevulde courgettes met rundergehakt en lente-uitjes445m
-
Recept
Gevulde paprika's430m
-
Recept
Gevulde Italiaanse prei uit de oven445m
-
Recept
Gevulde paprika met zalm, tomaat, uitjes en prei41u25m
Variaties op Gevulde paprika's
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Gevulde paprika's | 11 | Groentegerechten |
Vegetarisch gevulde paprika's | 1 | Groentegerechten |
Gevulde paprika's uit de oven | 1 | Ovenschotels |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 232 kcal | 11% | 928 kcal |
Vetten | 9 g. | 14% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 13 g. | 5% | 52 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |