Gevulde paprikamet baby maiskolfjes en rundergehakt

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  2. Pel en snipper de met knoflook.
  3. Snijd de in stukjes.
  4. Snijd de bovenkant van de 's af, houd ze apart en verwijder de zaadjes.
  5. Snijd een stukje van de onderkant af zodat ze kunnen staan.
  6. Zet de 's op een met bakpapier beklede bakblik.
  7. Besprenkel ze met een mengsel van de azijn met 1 eetlepel .
  8. Bak ze in het midden van de oven 15 minuten, voeg de maiskolfjes toe en bak het nog eens 10 minuten tot het geheel zacht is.
  9. Verwarm de resterende in een koekenpan en bak de met knoflook 5 minuten op laag vuur.
  10. Voeg het gehakt toe en bak het geheel al roerend 5 minuten.
  11. Voeg de met , , en toe.
  12. Breng het geheel eaan de kook en laat het zachtjes al roerend koken tot de is ingekookt.
  13. Plaats de 's op 2 borden en vul ze met het gehaktmengsel.
  14. Steek de babymais in elke en garneer met .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in balsamico-azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in balsamico-azijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
184 kcal
9%368 kcal
Vetten
6 g.
8%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
15 g.
5%30 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde paprikamet baby maiskolfjes en rundergehakt