Gevulde portabello

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Alles fijn snijden behalve de portabello`s natuurlijk!!
  2. Dan alles aanbakken en er door mengen plus .
  3. Portabello van steeltje ontdoen, kan je ook meebakken met de rest.
  4. Portabello iets zouten en peperen en even aanbakken, fruiten.
  5. Potabello vullen met plakje blauwe , dan de en dan de verwarmde met ingredienten daar boven met nog wat plakjes blauwe .
  6. Oven verwarmen op 200 graden C.
  7. en in een ingevette ovenschaal de portabello in 5 minuten garen daarna 3 minuten onder de grill.
  8. Super smaak als je van pittig houd.
25
25
25

Variaties op Gevulde portabello

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gevulde portabello
VariatieAantalGang
Gevulde portabello1Voorgerechten
Gevulde portabello met tagliatelle, room en geraspte belegen kaas1Warm

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomkaas en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomkaas en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en peper
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
82 kcal
4%328 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde portabello