Gevulde portabello met tagliatelle, room en geraspte belegen kaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Warm
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
- Kook de volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
- Spoel de af en laat het uitlekken.
- Snipper de .
- Boen de portobello's schoon en verwijder de stelen.
- Verhit de in een koekenpan en bak de portabello's aan beide kanten aan.
- Bestrooi ze met en basilicum en voeg al roerend de met toe.
- Breng het geheel aan de kook en voeg al roerend de toe.
- Leg de portabello's in een ovenschaal en schep de erin.
- Bestrooi het gerecht met de en laat de onder de hete grill smelten.
- Verdeel de portabello's over 4 borden en schenk de saus er naast.
- Garneer het gerecht met blaadjes basilicum.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Portobelle gevuld met belegen kaas en paprika440m
-
Recept
Tagliatelle met garnalen, knoflook, chili en kaaschips410m
-
Recept
Bladerdeeg hapje met prei en room435m
-
Recept
Gevulde portobello met brie41u15m
-
Recept
Gevulde rode paprika met Hollandse garnalen440m
-
Recept
Gevulde portobello met rundergehakt, prei , sjalotjes en knoflook435m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- tagliatelle is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- room en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 298 kcal | 14% | 1192 kcal |
Vetten | 2 g. | 3% | 8 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 52 g. | 20% | 208 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |