Gevulde portobello met brie
- Herkomst Nederland
- Categorie Warm
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Koekenpan
- Oven
- Bakpapier
- Rasp
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Verwijder de stelen van de 's en maak er kleine blokjes van.
- Pel en snipper de .
- Pel de knoflook en hak hem fijn.
- Was en droog de .
- Boen de en rasp de schil.
- Snijd de in plakken.
- Verhit 1 eetlepel in een koekenpan en fruit de , portobellostelen, en knoflook 5 minuten.
- Verwarm de en citroenrasp even mee en breng het op smaak met .
- Vul 4 's met het mengsel en leg de plakken erop.
- Druk de andere 's als een deksel erop en druk het stevig aan.
- Leg de gevulde 's op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel ze met de rest van de .
- Bak de 's in het midden van de oven in 20 minuten gaar.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde portobello met rundergehakt, prei , sjalotjes en knoflook435m
-
Recept
Gevulde portobello's440m
-
Recept
Portobello's gevuld met risotto430m
-
Recept
Lichte créme van brie met julienne van parmaham430m
-
Recept
Salade van portobello met kruidige sojadressing415m
-
Recept
Gevulde rode paprika met Hollandse garnalen440m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in brie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- brie is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 203 kcal | 10% | 812 kcal |
Vetten | 17 g. | 24% | 68 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |