Gevulde portobello met pesto en  blauwe kaas

Ingrediënten

+ -
print

Vulling van pesto bestaande uit:

Verder:

Dressing van:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Staafmixer
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Maak een door de ingredienten met een staafmixer te mengen en fijn te hakken tot een grove .
  2. Voeg en naar smaak toe.
  3. Hol de 's lichtjes uit.
  4. Besmeer de hoed en het uitgeholde gedeelten met de .
  5. Meng het verwijderde "vlees" met de bleu d'auvergne en vul de 's hiermee op.
  6. Leg ze in een ovenschaal gedurende 15 minuten in een op 180 graden celsius voorverwarmde hete luchtoven. (gewone oven op 200 graden celsius).
  7. Maak 6 schoteltjes klaar.
  8. Leg op iedere schotel een beetje sla en wat kleurige kiemen, bijvoorbeeld van rode biet.
  9. Strooi er wat dressing over en wat geroosterde .
  10. Leg de gare protobello's hierop en serveer direct uit.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in pesto
  • azijn kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn en mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
83 kcal
4%498 kcal
Vetten
7 g.
11%42 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%6 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde portobello met pesto en  blauwe kaas