Gevulde portobello met roomkaas en kruiderij

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Rasp
  • Vuurvaste schaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 160ºC
    Maak de schoon.
    Zorg dat de overige ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
    Doe de in een kommetje.
  2. Voeg de helft van de geraspte Parmezaan toe, de klein gesneden en de en zet alles goed onder elkaar tot een egale crème.
  3. Breng deze op smaak met de , gerookte en .
    Overdrijf niet met de kruiden.
  4. Dit gerecht is het mooist wanneer geen enkel kruid de overhand krijgt maar wanneer het geheel mooi uitgebalanceerd is.
  5. Proeven dus!
    Laat vervolgens de uitlekken en dep ze droog met keukenrol.
    Snijd ze in kleine stukken en roer die ook onder de crème.
    Vul de met deze crème.
  6. Rasp de rest van de Parmezaan er overheen.
    Leg ze in een vuurvaste schaal en plaats ze in het midden van de oven.
  7. Laat ze 10 minuten bakken op 160ºC.
  8. Zet de temperatuur dan op 200ºC om de kaas 2 à 3 minuten iets te gratineren.
  9. Let wel op dat de zaak niet verbrandt!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomkaas, parmezaanse kaas, pesto kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomkaas en parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
202 kcal
10%404 kcal
Vetten
12 g.
17%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%14 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde portobello met roomkaas en kruiderij