Gevulde portobello met roomkaas en kruiderij
- Herkomst Italie
- Categorie Voorgerechten
Bijpassend: hoofdgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van louca
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Rasp
- Vuurvaste schaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 160ºC
Maak de schoon.
Zorg dat de overige ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
Doe de in een kommetje. - Voeg de helft van de geraspte Parmezaan toe, de klein gesneden en de en zet alles goed onder elkaar tot een egale crème.
- Breng deze op smaak met de , gerookte en .
Overdrijf niet met de kruiden. - Dit gerecht is het mooist wanneer geen enkel kruid de overhand krijgt maar wanneer het geheel mooi uitgebalanceerd is.
- Proeven dus!
Laat vervolgens de uitlekken en dep ze droog met keukenrol.
Snijd ze in kleine stukken en roer die ook onder de crème.
Vul de met deze crème. - Rasp de rest van de Parmezaan er overheen.
Leg ze in een vuurvaste schaal en plaats ze in het midden van de oven. - Laat ze 10 minuten bakken op 160ºC.
- Zet de temperatuur dan op 200ºC om de kaas 2 à 3 minuten iets te gratineren.
- Let wel op dat de zaak niet verbrandt!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde portobello's met Parmezaanse kaas430m
-
Recept
Gevulde portobello's met kaas430m
-
Recept
Gevulde portobello met pesto en blauwe kaas415u
-
Recept
Gevulde champignons met roomkaas420m
-
Recept
Portobello met blauwe kaas en rucolapesto415m
-
Recept
Gevulde boschampignons met ricotta415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomkaas, parmezaanse kaas, pesto kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomkaas en parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 202 kcal | 10% | 404 kcal |
Vetten | 12 g. | 17% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 14 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |