Gevulde portobello's
- Herkomst Nederland
- Categorie Voorgerechten
Bijpassend: hoofdgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van anek42
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor (175 graden).
Hol de 's uit. - Bak dit samen met het gesnipperde en de spekjes.
Prak de fijn en doe het en de en erbij en roer dit er doorheen. - Doe het kaasmengsel bij de de ui en spekjes in de pan en laat het een minuut pruttelen.
- Doe de 's in een ovenschaal.
- Bestrooi de bodem van de 's met .
- Vul hierna de 's met het mengsel.
- Strooi hier een en wat geraspte overheen.
Zet de 's in de oven. - Na 20 tot 25 minuten is het gerecht gereed.
Ook lekker om te maken
Variaties op Gevulde portobello's
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Gevulde portobello's | 2 | Warm |
Gevulde portobello's met Parmezaanse kaas | 1 | Voorgerechten |
Gevulde portobello's met kaas | 1 | Voorgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- kaas en paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in geitenkaas en kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in ontbijtspek en zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 226 kcal | 11% | 904 kcal |
Vetten | 10 g. | 14% | 40 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 13 g. | 5% | 52 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |