De ingredienten voor het stevig door elkaar kneden tot een soepel, niet plakkend, glad .
Het in folie verpakt ca. 1 uur op kamertemperatuur laten rusten.
Was de en chilipeper.
Snij de in stukken en de chilipeper in blokjes.
Snipper de .
Verhit de rest van de olie in een pan en bak daarin in ca. 5 minuten het vlees rul met de chilipeper, ui(1 stuk)(1 stuk) en knoflook(1 stuk) en voeg dan het ei(1 stuk) toe.
Schep de kruiden(1 stuk)(100 gram)(1 stuk) roomkaas en eventueel de spinazie(1 stuk) erdoor.
Breng op extra smaak met peper(1 stuk)(1 stuk)(1 stuk) en zout(1 stuk)(1 theelepel).
Bestuif het werkvlak met bloem(250 gram), rol het deeg(1 stuk) dun uit tot een rechthoek (ca. 25 x 25 cm) en halveer het, of je pakt een stekertje.
Verdeel de vulling in hoopjes van ca. 4 cm over de ene deeghelft.
Bestrijk de randen rondom de vulling met water(1 liter)(4 eetlepels) en leg de tweede deeghelft erop.
Snij met een deeg(1 stuk) radertje of pizza snijder de ravioli uit, vul het met de gehaktmengsel en druk de randen vast met een vork.
Kook de ravioli in ongeveer 15 minuten in water(1 liter)(4 eetlepels) met de bouillon(2 blokjes)(1 stuk) gaar.
fruit ondertussen wat ui(1 stuk)(1 stuk) met een beetje zout(1 stuk)(1 theelepel) tot ze glazig is, voeg knoflook(1 stuk) toe, op het laatst dan de gezeefde tomaat met de kruiden(1 stuk)(100 gram)(1 stuk) en even wat laten indikken.
En smullen maar!
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon en bouillon
Gluten
spinazie, bouillon, bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in deeg en bloem
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
bouillon en bouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren en ei
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in deeg, kruiden, kruiden, kruiden, bouillon, bouillon
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon en bouillon
Lactose
Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden, kruiden, kruiden
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon en bouillon
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout, zout, bouillon, bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.