Gevulde rollade met parmaham en asperges

Ingrediënten

+ -
print

Extra nodig: vijzel, keukentouw

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadslee
  • Vijzel
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Schil de en snijd de houtige uiteinden eraf.
  2. Kook ze ca. 10 minuten in ruim water en spoel ze koud.
  3. Pel de knoflook.
  4. Stamp met een vijzel het met het zout, de peper en knoflooktenen tot een pasta.
  5. Hak de fijn.
  6. Meng het gehakt met 1 eetlepel venkelpasta, , en de gehakte .
  7. Verwarm de oven voor op 220 graden C.(heteluchtoven 200 graden C.).
  8. Snijd de zover door dat je hem kunt openvouwen tot een grote lap.
  9. Verdeel de over het vlees.
  10. Bestrijk de ham met het gehaktmengsel.
  11. Verdeel de erover.
  12. Rol het vlees voorzichtig op en bind de rollade dicht met keukentouw.
  13. Wrijf de rollade in met en venkelpasta en leg hem in een braadslee of ovenschaal.
  14. Braad hem ca. 10 minuten in de hete oven.
  15. Verlaag de oventemperatuur naar 180 graden(heteluchtoven 160 graden) en braad de rollade nog 35-45 minuten.
  16. Laat hem ca. 10 minuten rusten alvorens je hem aansnijdt.
  17. Lekker met polenta, aardappelpuree of gebakken aardappels.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eiwit kan sporen bevatten van ei en Allergie in eiwit
  • kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
53 kcal
2%212 kcal
Vetten
6 g.
9%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde rollade met parmaham en asperges