Gevulde rosbief met mosterdsaus en aardappelwafeltjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Braadslee
  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden C.
  2. Verhit 25 gram en bak hierin de lazig.
  3. Meng er van de warmtebron af , , en peper door.
  4. Snijd de in het midden in maar niet helemaal door.
  5. Klap het vlees open en bestrijk de binnenkant met het kruidenmengsel.
  6. Klap het weer dicht en bind het op met keukengaren.
  7. Verhit de rest van de en bak de in circa 5 minuten rondom buin.
  8. Zet de braadslee in de oven en schakel na 10 minuten terug naar 180 graden C.
  9. Braad het vlees daarna nog 25 minuten.
  10. Strooi er en peper over en laat het onder aluminiumfolie 10 minuten rusten.
  11. Maak ondertussen de aardappelwafeltjes.
  12. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  13. Meng de aardappelplakjes met de en knoflook.
  14. Leg ze naast elkaar op het bakpapier en zet ze circa 25 minuten (of todat ze krokant zijn) bij het vlees in de oven.
  15. Bestrooi ze daarna met .
  16. Fruit voor de mosterdsaus de in de .
  17. Voeg en toe, laat even sudderen en giet er de bouillon of fond bij.
  18. Kook dit in tot de helft.
  19. Voeg de creme fraiche en grove toe.
  20. Klop goed en verwarm zonder te koken.
  21. Snijd de in dunne plakken.
  22. Serveer deze met de mosterdsaus en de aardappelwafeltjes.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • boter, boter, vleesbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en boter
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • boter en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
410 kcal
20%1640 kcal
Vetten
25 g.
36%100 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde rosbief met mosterdsaus en aardappelwafeltjes