Gevulde sinaasappels
- Herkomst Spanje
- Categorie Pasen
- Bereiden
- Kookboek van renaat1991
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Snijd de in tweeën.
- Pers de .
- Bewaar het omhulsel en snijd het vruchtvlees eruit.
- Doe de in koud (ongeveer 5 minuten) Pers de .
- Doe het vocht bij het sinaasappelvocht.
- Voeg als laatst de nog toe.
- Doe 50 milliliter in een pannetje en laat het langzaamaan koken.
- Doe de erin met het sap en laat dit even zachtjes staan.
- Wel blijven roeren!
- Doe het sap in een bakje of wat je zelf in huis hebt.
- Als je haast hebt dan kun je het sap het beste in de vriezer zetten.
- Heb je het pas een dag daarna nodig dan mag het wel in de koelkast!
- Het sap is pas goed als het een beetje pudding wordt.
- Doe het sap in de en serveer het met een toefje .
- Eet smakelijk.
Variaties op Gevulde sinaasappels
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Gevulde sinaasappels | 1 | Nagerechten |
Frikadel Djeruk Manis (Gevulde sinaasappels) | 1 | Bijgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine en suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 159 kcal | 7% | 636 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 25 g. | 27% | 100 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |