Gevulde spitskoolrolletjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Vet een overschaalmet boter in.
  2. In de koolbladeren, en sperziebonen ca. 5 minuten koken.
  3. Uit de pan scheppen en onder koud water afspoelen.
  4. Bouillon warm houden.
  5. Saus:
  6. In 15 gram boter een uitje bakken, room erdoor roeren en op laag vuur roomkaas laten smelten.
  7. Op smaak brengen met .
  8. Saus iets laten afkoelen en erdoor kloppen.
  9. Wortels etc.
  10. in koolbladeren rollen en in schaal leggen.
  11. Saus erover lepelen.
  12. Rolletjes dicht tegen elkaar in ovenschaal leggen.
  13. Oven op 200 graden C.
  14. voorverwarmen.
  15. Bouillon over de rolletjes schenken en schaal afdekken met ingevet aluminiumfolie.
  16. Ca. 25 min.
  17. laten garen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kruidenbouillon en boter of margarine
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kruidenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
  • kruidenbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eierdooiers
  • kruidenbouillon, boter of margarine, kruidenroomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kruidenbouillon
  • boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kruidenbouillon en boter of margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
  • zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
74 kcal
3%296 kcal
Vetten
6 g.
8%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
1%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde spitskoolrolletjes