Gevulde tomaten met zalm

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Hak de fijn.
  2. Snipper de .
  3. Laat de uitlekken, maak het schoon en prak het klein.
  4. Snijd de kapjes van de tomaten en hol ze uit.
  5. Bestrooi de binnenkant met en zet ze omgekeerd op keukenpapier om uit te lekken.
  6. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  7. Meng de met , , , , en de helft van de kaas door de .
  8. Schep het zalmmengsel in de tomaten ene zet naast elkaar in een ingevette ovenschaal.
  9. Bestrooi de tomaten met de rest van de kaas.
  10. Laat ze in het midden van de oven in 20 minuten gaar worden en de kaas smelten.
25
25
25

Variaties op Gevulde tomaten met zalm

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gevulde tomaten met zalm
VariatieAantalGang
Gevulde tomaten met zalm en garnalen1Hapjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
  • mayonaise en jong kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jong kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise en jong kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in jong kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • jong kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
85 kcal
4%340 kcal
Vetten
5 g.
8%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde tomaten met zalm