Gevulde trostomaatjes met geitenkaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Pel het en en snijd ze fijn.
- Snijd de in 8 plakken.
- Kook de volgens de aanwijzing op de verpakking gaar.
- Snijd de kapjes van de tomaatjes af en snijd de kapjes in kleine stukjes.
- Hol de tomaatjes uit.
- Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit het met de knoflook tot het licht begint te kleuren.
- Voeg de tomatenstukjes en het uitgeholde tomatensap toe en laat het 5 minuten zachtjes meekoken.
- Breng de saus op smaak met zout.
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Meng de met de knoflook en en breng het op smaak met zout.
- Schep de in de tomaatjes en leg op elk tomaatje een plakje .
- Schep een beetje tomatensaus erover.
- Zet de tomaatjes in een ovenschaal en bak ze in het midden van de oven in 15 minuten bruin en tot de kaas gesmolten is.
- Serveer de tomaatjes met de rest van de tomatensaus.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde tomaten met linzen en geitenkaas445m
-
Recept
Gevulde appels met geitenkaas en prei445m
-
Recept
Tomaten-paprikasalade met geitenkaas435m
-
Recept
Aardappel gegratineerd met romige geitenkaas430m
-
Recept
Salade met banaan en geitenkaas met wilde knoflook410m
-
Recept
Broccolitaart met geitenkaas en pistachenoten445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- geitenkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 173 kcal | 8% | 692 kcal |
Vetten | 4 g. | 5% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 22 g. | 8% | 88 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |