Gevulde trostomaatjes met zalm
- Herkomst Nederland
- Categorie Warm
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Snijd de kapjes van de tomaatjes eraf en hol ze uit.
- Bestrooi de binnenkant met en laat ze omgekeerd op keukenpapier uitlekken.
- Laat de uitlekken en verwijder de velletjes en graatjes.
- Pel de en hak ze met de fijn.
- Meng de met de , , , , en 1/3 deel van de door de .
- Schep het zalmmengsel in de tomaatjes en zet ze in een ovenschaal.
- Bestrooi ze met de rest van de .
- Bak de tomaatjes 15 minuten in het midden van de oven.
- Verdeel de over 4 bordjes.
- Meng de met en tot een dressing en schenk het over de sla.
- Zet op elk bordje 3 gevulde tomaatjes.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Zalm met basilicum41u25m
-
Recept
Gevulde avocado uit de oven430m
-
Recept
Gevulde kipfilets435m
-
Recept
Rol van spinazie ei en gerookte zalm met boursin430m
-
Recept
Gevulde rode paprika met Hollandse garnalen440m
-
Recept
Gevulde portabello met tagliatelle, room en geraspte belegen kaas440m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
- mayonaise, kaas, pesto kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise en kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
- zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 157 kcal | 7% | 628 kcal |
Vetten | 8 g. | 12% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |