Gevulde varkensfilet
- Herkomst Italie
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van robancona
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadslee
- Oven
- Plank
Bereidingswijze
- Leg het vlees op een plank.
- Schil en snipper de knoflook en hak de en de fijn.
- Meng knoflook, de kruiden en wat door elkaar en wrijf hiermee het vlees in.
- Verpak het vlees in de bacon.
- Bestrijk een braadslee met olie en leg het vlees erin.
- Braad het vlees 40 tot 45 minuten in een op 200ºC voorverwarmde oven.
- Laat het vlees 10 minuten rusten alvorens het in plakken te snijden.
- Lekker met gebakken aardappelen en gestoofde courgette.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde paprika met kaas, champignons, ei, tomaat, uitjes en paprika41u10m
-
Recept
Gevulde paprika met kaas, ei, tomaat, uitjes en paprika41u15m
-
Recept
Gevulde tomaten 2450m
-
Recept
Gevulde aubergine met rundergehakt41u10m
-
Recept
Gevulde paprika met zalm, tomaat, uitjes en prei41u25m
-
Recept
Gevulde paprika met gehakt, feta en aardappel41u15m
Variaties op Gevulde varkensfilet
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Gevulde varkensfiletrollade | 1 | Vlees |
Gevulde Varkensfilet | 1 | Vlees |
Gevulde varkensfiletrollade met gehakt en wortel | 1 | Vlees |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 276 kcal | 13% | 1104 kcal |
Vetten | 8 g. | 11% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |